Bonatti

logo
21Feb

Podeli:

Često nas pitate

U kom uzrastu bi devojčice trebalo da počnu da nose grudnjak? Ili je to individualni treutatak u zavisnosti od razvoja tela?

P: U kom uzrastu bi devojčice trebalo da počnu da nose grudnjak? Ili je to individualni treutatak u zavisnosti od razvoja tela?

O: Kupovina prvog grudnjaka je poseban trenutak za svaku devojčicu i upravo od razvoja tela zavisi kada će biti pravo vreme za to.


 

P: Prilikom kupovine tih prvih modela o čemu je važno da se vodi računa?

O: Preporuka je izabrati modele koji su pre svega udobni, izrađeni od prirodnih materijala, za početak bez fišbajna i punjenja, kako bi se devojčice nesmetano navikle na nošenje brushaltera. Svakako, vremenom će svaka dama poželeti da isproba neki novi model brushaltera, drugačiji oblik korpe, sa fišbajnom ili push-up punjenjem, ali za prve korake je preporuka krenuti sa pamučnim modelima koji će u razvoju pružiti najbolju podršku, pa tek onda isprobavati mnoštvo modela koji postoje.


 

P: Šta znači oznaka korpi ( A, B, C, D, E)?

O: Da biste pravilno odredili veličinu brushaltera koji vam odgovara treba obratiti pažnju na dve bitne oznake. Evropske mere brushaltera se sastoje iz broja i jednog slova (npr. 85 B). Slova A, B, C, D ili E označavaju „dubinu“ korpe, a brojevi označavaju obim leđa. Dakle, da biste odredili broj koji vam odgovara, potrebno je da izmerite obim ispod grudi. Potom isprobajte nekoliko brushaltera u vašem broju, ali sa različitom veličinom korpe i lako ćete odrediti veličinu koja vam odgovara. Na taj način izbegavate situaciju da kupite brus koji vam se useca, već birate model koji savršeno pristaje vašoj građi. U Bonatti radnjama uvek možete uz stručnu asistenciju prodavačice da odredite svoju veličinu brushaltera. A tada kreću slatke muke oko izbora modela, boja i dezena.


 

P: Kako da reše problem žene koje u određenim godinama usled povećanja kilaže dobiju u obimu ledja ali im grudi ostanu iste veličine kao i kada su imale manje kilograma ? Koji modeli su dobri za njih ?

O: Svakako je preporuka izabrati model brushaltera koji ima nekoliko kopči, jer kod takvih modela žene same mogu da podese širinu obima. Upravo takvi brushalteri nude mogućnost sužavanja, odnosno proširenja, u zavisnosti od variranja kilaže i obima leđa.


 

P: Kako je nabolje održavati grudnjake: prati ih ručno, u mašini?

O: Dobra stvar je što je na svakom modelu navedena preporuka o načinu održavanja. U zavisnosti od materijala, od toga da li brushalter ima fišbajn ili ne, da li ima punjenje i koje vrste, zavisi i preporuka o načinu pranja.


 

P: Koji kriterijum bi trebalo da preovlađuje prilikom izbora – udobnost ili estetika grudnjaka?

O: Udobnost koja je ispraćena aktuelnim modnim trendovima- to je dobitna kombinacija. Bonatti kolekcije su upravo takve, mi u svom celokupnom asortimanu imamo nekoliko modela brushaltera (koje su upravo naši kupci izabrali kao najudobnije) i u svakoj novoj kolekciji baš te modele kreiramo u novom stilu. Zbog toga nam se kupci redovno i vraćaju, jer znaju da posebnu pažnju posvećujemo njihovim željama.


 

P: Da li kod nas u Srbiji žene, posle operacija dojki, zbog karcinoma, mogu da nađu odgovarajuće modele?

O: Mogu, naravno. Kompanija Bonatti svake godine pokreće inicijativu kako bi se upravo damama koje su se suočile sa ovom teškom bolešću pružila podrška i zajedničkim snagama skrenula pažnja na važnost zdravlja. U svakoj Bonatti kolekciji možete pronaći modele različitih dezena koji su pogodni i udobni za nošenje i ženama sa zdravstvenim problemima te vrste.


 

P: Koliko na dizajniranje veša generalno utiču trendovi i šta je moderno za aktuelnu sezonu jesen/zima, a šta će biti aktuelno u sezoni proleće/leto? Da li će to biti čipka, pamuk...? Koji dezeni, printovi, da li trouglići ili ponovo grudnjaci sa jastucicima?

O: Jedan od naših slogana je „Modne trendove prati, svrati u Bonatti“, tako da to mnogo govori o tome koliko su naše kolekcije zaista dizajnirane po poslednjim svetskim trendovima. Kolekcija veša i spavaćeg programa jesen/zima pleni glamurom, romantikom, toplinom i komforom. Pored nude i toplih tonova jeseni, popularne su petrolej, zagasito ljubičasta, smaragdno zelena i siva boja. Proleće/leto Bonatti kolekcija će da nam donese svežinu, a isticaće se romantični pastelni tonovi. Osim pamučnih i viskoznih materijala, prisutni su i sofisticirani čipkani i satenski modeli donjeg veša, brushaltera, spavaćica i ogrtača. Za potpuni fashion doživljaj, možete da ukombinujete dezen spavaćice ili pidžame sa svojim vešom i modna avantura može da počne.

Podeli:

Ostalo sa bloga
slika
3Nov

Kako vi nosite Bonatti bodi?

Da li bodi nosite kao izazovni komad donjeg veša, ili kao deo večernjeg outfita? Dajemo vam nekoliko predloga...

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Prihvatanjem upotrebe kolačića, slažete se sa Politika kolačića.