Bonatti

logo
28Jun

Podeli:

Druzenje sa kosarkasicama!

Druženje za pamćenje! Milica Dabović, kapiten košarkaške Reprezentacije Srbije i Bonatti promo lice za ovo leto...

Druženje za pamćenje! Milica Dabović, kapiten košarkaške Reprezentacije Srbije i Bonatti promo lice za ovo leto, zajedno sa svojim saigračicama Tamarom Radočaj, Tijanom Ajduković, Dajanom Butulija i Kristinom Topuzović potpisivale su autograme fanovima, delile poklone i svojom energijom i harizmom razveselile svakog ko je došao na druženje koje je organizovano u Bonatti radnji na Terazijama u Beogradu.

Svojim neospornim talentom, reprezentativke su uzor mnogima, tako da ne čudi što su fanovi ushićeni stajali u redu i čekali momenat kada će se družiti sa njima.

Događaju je prisustvovalo mnogo poznatih zvanica i prijatelja kompanije Bonatti, između ostalih i modne blogerke Zorannah i Anastasija Đurić, kao i čuvena blogerka iz Amerike Bridget Helene.

Uz fotografisanje sa motivima nove Bonatti kolekcije i detaljima koji simbolizuju Olimpijske igre u Rio de Žaneiru na kojima će naše reprezentativke učestvovati u avgustu ove godine, nema sumnje da je ovo druženje unelo osećaj sreće i ponosa zbog uspeha naših šampionki.