Bonatti

logo
16Jul

Podeli:

Kupaći baš po tvojoj meri!

Nemaš razloga za brigu kada je odabir pravog kupaćeg u pitanju!

Nemaš razloga za brigu kada je odabir pravog kupaćeg u pitanju! To može biti tako jednostavno - zapravo možeš uživati u tome i pronaći upravo model u kome ćeš najbolje izgledati i biti zadovoljna sobom i svojom figurom. Kada imaš u ponudi dezene od kojih zastaje dah i krojeve koji laskaju najrazličitijoj građi- tvoje je samo da izdvojiš malo vremena i započneš svoju potragu.

Ovog leta nosi se tropsko, nosi se odvažno, nosi se neponovljivo. Naravno, i nazaobilazni večni klasici koji ne prolaze koje prepoznajemo po kvalitetu i svedenim krojevima za malo "mirniji look". Jednobojne modele svi volimo i uvek su dobro došli, mornarski print na plaži nikada ne izlazi iz mode, a floralni dezen je 2018. godine pravi favorit.

Jednodelni modeli su pravi "must have". Nema žene kojoj ne stoje dobro, a u modnom su epicentru. Minimalističkog kroja sa trakicama, na vezivanje sa strane, sa prorezima, otvorenih leđa ili zatvorenih, izbor je na tebi...

     

Ukoliko pak želiš da malo "akcentuješ" svoj dekolte i učiniš da izgleda malo raskošnije, predlažemo bandau i modele sa push-up korpama sa punjenjem.

Za dame sa većim grudima koje večito imaju problem da pronađu moderan kupaći u svojoj veličini tu su modeli sa C i D korpom.

Bikini u svojoj udobnosti i praktičnosti pružaju maksimalan komfor ali i moderan mladalački izgled. Novu dimenziju bikini kupaćim kostimima daju "high neck" modeli koji su zatvorenijeg kroja na grudima, obogaćeni ukrasnim vezom, trakicama ili printovima...

Kada su ti potrebni posebni donji delovi koje kasnije možeš kombinovati sa svojim već postojećim komadima iz ormana, predlažemo brazilijana model za hvatanje preplanule boje bez izraženih tragova, slip klasične donje delove, a posebnu pažnju poklanjamo veoma atraktivnim "retro" modelima dubljeg kroja sa prorezima duž bokova.

Otišli smo korak dalje u odnosu na prethodnu sezonu i olakšali kupovinu još više - osim klasičnog shopping-a šetajući po radnjama, kupovina letnjih modela je moguća i putem Bonatti web shop-a! Na klik smo od tebe! Ukoliko te brine da li ćeš moći da zameniš model ukoliko ti ne bude odgovarao - odgovor je DA! Ti nama pošalješ nazad model koji ti ne odgovara (zajedno sa popunjenim preuzetim reklamacionim listom) - mi tebi pošaljemo novi koji odabereš!

Tu smo za sva tvoja pitanja i nedoumice - možeš nam pisati putem društvenih mreža Facebook i Instagram, ili pozvati našu online podršku na +381 (0)11 369 11 44 .

 

Podeli:

Ostalo sa bloga
slika
3Nov

Kako vi nosite Bonatti bodi?

Da li bodi nosite kao izazovni komad donjeg veša, ili kao deo večernjeg outfita? Dajemo vam nekoliko predloga...

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Prihvatanjem upotrebe kolačića, slažete se sa Politika kolačića.