Bonatti

logo
22May

Podeli:

Moda i ples!

Revija brenda Bonatti, biće jedna je od modnih manifestacija sezone!

Najbolji provod i mnogo plesa očekuje sve zaljubljenike u igru na „Državnom prvenstvu u latino plesovima“ koje, sada već tradicionalno, organizuje plesna škola „Dare to dance“ na čelu sa poznatim koreografom i plesačem, Ivanom Mileusnićem, ovoga puta, 2. juna u „Belexpo centru“.

Voditeljka Sanja Marinković, glumica Lena Bogdanović, voditelj Milan Kalinić i mnogi drugi, prošle godine oprobali su se u latino plesovima na ovom prestižnom takmičenju, a ove godine će to biti neke nove, poznate ličnosti.

Državno prvenstvo u latino plesovima i ovoga puta podržaće Ministarstvo sporta i omladine, Fondacija princeze Katarine Karađorđević kao i mnogi prijatelji, sponzori i donatori. Program će voditi prepoznatljiva televizijska lica Dragana Kosjerina i Marija Veljković.

 

Bonatti modna revija će biti održana u okviru Državnog prvenstva u latino-američkim plesovima u Belexpocentru 2. juna sa početkom u 19:30h.

Uveličaće je svojim učešćem Bonatti zaštitno lice Bojana Krsmanović, kao i dosta drugih ličnosti iz sveta mode!

Videćemo letnju Bonatti kolekciju, inspirisanu relaksirajućim komforom i stilski ispraćenu tropskim printovima i modelima koji pružaju slobodu pokreta.

Podeli:

Ostalo sa bloga
slika
3Nov

Kako vi nosite Bonatti bodi?

Da li bodi nosite kao izazovni komad donjeg veša, ili kao deo večernjeg outfita? Dajemo vam nekoliko predloga...

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Prihvatanjem upotrebe kolačića, slažete se sa Politika kolačića.