Bonatti

logo
27Jun

Podeli:

Nataša Sabatuš pozirala u kupaćim kostimima sa C i D korpom

Divna Nataša Sabatuš, na slikanju za Telegraf modni editorijal, predstavila je Bonatti modele kupaćih kostima u različitim varijantama.

Divna Nataša Sabatuš, na slikanju za Telegraf modni editorijal, predstavila je Bonatti modele kupaćih kostima u različitim varijantama.

Odlično su joj pristajali jednodelni modeli, ali i dvodelni kupaći kostimi sa C, D korpama i mekom korpom bez punjenja, koje biraju žene sa većim grudima. Odlikuje ih gornji deo sa dobrom potporom i debljim bretelama, sa kojim se žene osećaju sigurno.

Osim slip donjeg dela klasičnog kroja, za žene punije građe izdvojili su se modeli sa nešto dubljim donjim delom, širim na kukovima, koji se po potrebi mogu suziti. Osim kupaćih kostima, haljine i ogrtači za plažu od laganog, prijatnog materijala idealni su za odlazak na kupanje.

Bilo da ste na plaži, ili uživate na bazenu, kao Nataša, Bonatti vam nudi kostime različitog kroja i kolorita, pogodne za različite građe. U toku je akcija na određene modele kupaćih kostima, koje možete kupiti po ceni nižoj do 30%

Podeli:

Ostalo sa bloga
slika
3Nov

Kako vi nosite Bonatti bodi?

Da li bodi nosite kao izazovni komad donjeg veša, ili kao deo večernjeg outfita? Dajemo vam nekoliko predloga...

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Prihvatanjem upotrebe kolačića, slažete se sa Politika kolačića.