Bonatti

logo
21Aug

Podeli:

Nova kolekcija donjeg veša i spavaćeg programa za Jesen/Zima '18

Nova kolekcija odiše senzualnošću, a inspirisana je finom jesenjom romantikom.

Bonatti je upravo predstavio novu kolekciju donjeg veša i spavaćeg programa za Jesen/Zimu '18!

Nova kolekcija odiše senzualnošću, a inspirisana je finom jesenjom romantikom. Obožavaćete udobnost i komfor koji novi modeli sa sobom nose, kao i njihov neodoljiv i ženstven stil. Moderne dame će, pored onih klasičnih, uživati i u nežnim puderastim tonovima, glamuroznoj teget kao i u toploj bordo boji vina.

Kolekcija nudi mogućnost kreiranja sopstvenih setova i kombinacija modela u jedinstvenom stilu, od živopisnih cvetnih dezena, trendi animal printa do mirnijih i svedenih tonova. Kvalitetni materijali su nam oduvek bili u glavnom fokusu, tako da smo i ovoga puta odlučili da vam ugodimo zavodljivim satenskim kreacijama, koketnom čipkom, delikatnom viskozom kao i neprevaziđenim pamukom.

Izazovniji deo kolekcije oplemenjen je inovativnim dizajnom i prijatnim krojevima, koji će zadovoljiti vaše potrebe za lagodnošću, kao i za unikatnim i glamuroznim stilom. Spavaći program ovoga puta nudi vesele i ženstvene modele ogrtača, spavaćica, pidžama i papučica od najprijatnijeg pamuka, kao i mekanih i toplih modernih materijala u koje se možete ušuškati u hladnijim danima.

Ženski deo kolekcije pogledajte ovde.

Muškarci će se obradovati kvalitetnim modelima donjeg veša, pidžama, bademantila i bodi majica za Jesen/Zimu u prepoznatljivom Bonatti stilu kao i novim trendovima za predstojeću sezonu.

Muški deo kolekcije pogledajte ovde.

Zaštitna lica Bonatti Jesen/Zima kolekcije su svetski top modeli Bojana Krsmanović, koju je čuveni magazin "Vogue" svrstao među deset nadolazećih senzacija u svetu modelinga a u magazinu "Maxim" se našla na listi od 100 najseksipilnijih žena današnjice, kao i Aleksa Gavrilović.

Uživajte u novoj kolekciji- posetite neku od Bonatti radnji u vašoj blizini ili jednostavno kupujte online.

 

Podeli:

Ostalo sa bloga
slika
3Nov

Kako vi nosite Bonatti bodi?

Da li bodi nosite kao izazovni komad donjeg veša, ili kao deo večernjeg outfita? Dajemo vam nekoliko predloga...

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Prihvatanjem upotrebe kolačića, slažete se sa Politika kolačića.