Bonatti

logo
18Sep

Podeli:

Nova sportska kolekcija na 20% popusta!

Uvek je pravo vreme da se pokrenemo i vežbamo! Tim povodom Bonatti je spremio odličnih 20% popusta na sportsku kolekciju

Uvek je pravo vreme da se pokrenemo i vežbamo! Tim povodom Bonatti je spremio odličnih 20% popusta na novu kolekciju sportske opreme! Sportski noviteti iz Bonattija za sezonu jesen/zima 2019. prate stare navike, što se tiče kvaliteta i udobnosti, a osveženje dolazi u stilu i bojama. Svi modeli pružaju lagodan osećaj, bez ograničenja u pokretu i prijatno prijanjaju uz kožu.

Bonatti sportski top napravljen je tako da može lako da se kompletira sa helankama, ima sunđerasta ojačanja, koja se po potrebi mogu vaditi i pruža vam dobru potporu kod aktivnih pokreta. Dolaze u nekoliko modela i boja.

Bonatti helanke prepoznatljive su po blagom efektu stezanja, širem pojasu u struku i elastičnosti, pa su pogodne za sve tipove građe. U novoj kolekciji obogaćene su zanimljivim detaljima u vidu prozirnih mrežica, diskretnim, a efektnim linijama. Osim za fitnes, jogu, vežbanje u teretani ili samo trčanje, helanke su pogodne i za svakodnevno nošenje.

Sve modele možete pogledati na linku.

Podeli:

Ostalo sa bloga
slika
3Nov

Kako vi nosite Bonatti bodi?

Da li bodi nosite kao izazovni komad donjeg veša, ili kao deo večernjeg outfita? Dajemo vam nekoliko predloga...

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Prihvatanjem upotrebe kolačića, slažete se sa Politika kolačića.